fredag 3 juli 2009

Djupdykning: DJ sms-Martin

Vi har börjat med en ny inläggsserie här på bloggen där en person i sms-teamet gör en djupare intervju med en annan profil i sms-teamet. Först ut som gästskribent här på bloggen är sms-Lovisa som gör en djupdykning på sms-Martin; vår eminenta DJ.



Martin har DJ:at sedan en lång tid tillbaka. Det började med studentskivor för att sedan spela på Eleverket på Lidingö där han menar att han skolades som DJ. Efter detta fortsatte han med att DJ:a på diverse fester för att efter en tid halka in på klubbspelningar. Martin älskar musik och har sedan länge sysslat med gitarr och sång. Det som driver honom i DJ-yrket är att han älskar att sprida bra musik till andra personer.

När jag frågar sms-Martin vilken den bästa spelningen han har gjort är tänker han i flera minuter. Till slut berättar han om de två bästa spelningar han har gjort. Den ena inträffade inte för så länge sedan; midsommardagen på Värmdö Golfklubb i år. Den andra spelningen var på en fest som han och några vänner arrangerade på årets valborg i Lund som de kallar för Block Party: http://www.youtube.com/watch?v=hQyjWqj9jbA&feature=related

Det bästa med att vara DJ menar sms-Martin är att snabbt se respons på den musik han spelar. Martin tycker att det är kul att analysera de människor han spelar för, att se vad de dansar till. Han tycker också att det är roligt att med sina fingrar och sitt psyke som hjälp "styra" människor.

Min sista fråga till DJ sms-Martin löd: Får man mycket tjejer som DJ?
-"Ja, det får man, men det där bryr jag mig inte om."




DJ Murr med sina gadgets