fredag 31 juli 2009

Dag två lider mot sitt slut

Nu lider den andra dagen av Comviq SMS-SM i Visby mot sitt slut. Trots flertalet försök står sig Veronicas tid från imorse ohotad. Kanske blir 1:48:00 den segrande tiden från Visby. Vem vet? Det kan bara morgondagen ge svar på.


Comviq SMS-SM.
Vår eminenta discjockey, Martin.

SMS:are.


Tävlande och publik.

Färglatt inslag

Ibland bjuder de städer vi besöker under vår sommarturné på inslag utöver det vanliga. Idag fick vi till exempel besök av en clown som skriver SMS. På frågan vem eller vilka en clown SMS:ar med fick jag svaret: "- Jag SMS:ar bara ibland, och när jag väl gör det är det mestadels mina clownkompisar som är de lyckligt utvalda."




Ny bästa tid

Andra dagen för Comviq SMS-SM i Visby bjuder på vackert väder och snabba tider. Redan under första timmen sätts en ny bästa tid av Veronica. Redan på det första försöket dunkar hon ut det etthundrasextio långa meddelandet på 1:48:00. Inte illa! Men vi får inte glömma att det här än så länge bara är andra dagen av tre för Comviq SMS-SM här i Visby på Södertorg. Än kan mycket hända! Kanske slår just DU Veronicas tid och får åka till finalen i Stockholm den 14 augusti.




Fint väder.


Bästa tiden.


Snabbast tummar.

torsdag 30 juli 2009

Första dagen

Just nu leder Veronica Hallberg med 2:33:96 i den nervkittlande upplösningen av första dagen i Comviq SMS-SM här i Visby. En relativt blygsam tid i sammanhanget som inte lär stå sig särskilt länge. Men man vet aldrig...





Snabba tummar.







SMS-SM!





Glada deltagare.

Turnéplan & Mobilspel


Har du Comviq eller Tele2? Då har du väl inte missat att du får ett gratis mobilspel om ni SMS:ar "MOBILSPEL" till 71601.

Saffranspannkakor och SMS-SM

Gotland bjuder på vackert väder och saffranspannkakor. Comviq SMS-SM kompletterar med pulserande musik och skönt sommarhäng. En vinnande kombination!

Kom och gör oss sällskap. Vi står på Södertorg idag, imorgon och på lördag från klocka elva till sex.


Koncentration och spänning.


Nu börjar 2009's meddelandemästerskap...

Var är alla snabba tummar?

De två första timmarna har bjudit på ett stadigt flöde Comviq SMS-SM-deltagare, men än har ingen imponerande SMS-tid dunkats ut. Var är alla snabba tummar? Kom ner och delta, vi står på Södertorg fram till klockan sex ikväll. Som sagt, ta chansen!




Högt tempo på scen.



Dj Lovisa levererar hits.



Sommarhäng.

Comviq SMS-SM gästar Visby

Nu är Comviq SMS-SM äntligen på plats i Visby. Visby är näst sista stoppet på vår turné runt Sverige i sökandet efter Sveriges snabbaste tummar. Kanske finner vi Sveriges absolut snabbaste tummar just här. Kanske är det du? Ta chansen och kom ner till Södertorg och var med och tävla om 25 000 kr och en mobiltelefon laddad med 1000 kr.



tisdag 28 juli 2009

Halmstad dag 2 - sms sm 2009


Kristian vann semifinalen i Halmstad! Grattis!











Kristian är sugen på revansch







Under seneftermiddagen igår, måndag, dök Kristian upp på scenen på Stora torg med revanschsug i blicken. Kristian vann semifinalen i sms sm 2008 från Halmstad men kunde inte åka till den stora finalen i Stockholm på grund av en fotbollskupp schemalagd på samma datum. Nu vill Kristian inte missa chansen att vinna 25.000kr. Beslutsamt tog han en ny ledarroll i tävlingen och ledande tid från Kristian är i nuläget 1 minut och 41 sekunder.


Nu kör vi dag 2 från Halmstad och Stora torg!

måndag 27 juli 2009

Ny ledartid - Halmstad!



Ulrika, 16år ifrån Stockholm, dundrade just förbi tidigare ledaren Malin. Ulrikas nya tid: 2 minuter och 33 sekunder. Hur länge står den sig?





Tävlingen i Halmstad rullar vidare..






Semifinalen ifrån Halmstad har bjudit på relativt blygsamma tider så här långt (ledande tid just nu: 2 minuter och 54 sekunder av Malin, 17år), men desto mer sköna människor! Vi har exempelvis haft besök ifrån ett stort Malmögäng men också från influgna australiensare samt boende Halmstadbor och Halmstadturister. Regnet har tagit en paus och vi kör vidare i den heta jakten på Hallands snabbaste tummar.






sms sm 2009 är på plats i Halmstad!


Trots regn och en riktigt igenmulen skyline över Halmstad känner sms sm-teamet en bra feeling för dessa två dagar i Hallands metropol. Nu kör vi igång - vi letar alltså efter Halmstads snabbaste tummar och vi gör det på Stora torg. Känner DU någon som är en riktigt vass sms:are? Tipsa i så fall henne eller honom om Comviqs sms sm 2009 där högsta vinsten är 25.000kr!




söndag 26 juli 2009

Nästa stopp - Halmstad, Stora torg

sms sm-turnén lämnar nu Skåne bakom sig och riktar blicken mot Halland och Halmstad. Ni hittar oss på Stora torg måndag 27:e och tisdag 28:e juli från kl. 11.00-18.00. Vem har Hallands snabbaste tummar?

lördag 25 juli 2009

Semifinalen från Helsingborg avslutad!

.. och det blev tillslut Emma, 18år, som tog hem segern med otroligt snygga 1 minut och 15 sekunder. Riktigt nära kom aldrig någon, men närmast efter var överraskningen Danny, 16år, med tiden 1 minut och 25 sekunder. Danny gled upp som ett otippat kort när det bara återstod ca 2h av den skånska semifinalen och visade tidigt tecken på god sms-talang. Efter endast ett försök var Danny förbi tidigare 2:an Nima och därefter var det putsning av tider som gällde. sms sm-teamet fick således en spännande sista timme med både Emma och Danny på scenen samtidigt, envist kämpandes med att putsa sina tidigare rekord. Supergrattis till er båda, grattis till den nokiamobil som ni nu vunnit (fulltankad med 1000kr) och lycka till i den stora finalen i Stockholm. Vi ses den 14 augusti!


De skånska semifinalistvinnarna, Emma och Danny

Dag 3 ifrån Helsingborg - sista chansen!

Vi är igång! Nu kör vi sista dagen från Skåne, Stora torget i Helsingborg. Alla vassa skånska tummar har alltså fram till 19.00 ikväll på sig att visa sina skills. Stora torget drabbades igår fredag av ett megarejält regnväder tätt följt av nytt skolsken. Vad kommer denna lördag att bjuda på?



Skånska stormar


..Och sen skön sol igen!


Ny putsad tid från Emma

Emma firar sin nya rekordtid, 1.20min

Sista dagen ut i Helsingborg och Emma, 18år, leder nu med oerhört vassa tiden 1 minut och 20 sekunder. Nima ligger fortsatt på andra plats med 2 minuter och 5 sekunder, en något blygsam tid för en semifinalist och därför finns också god marginal att kvalificera sig till den stora finalen i Stockholm den 14 augusti. Blir det Emma och Nima som får representera Skåne eller får vi se nya, snabba förmågor under den tredje och sista dagen från Helsingborg?

fredag 24 juli 2009

Comviq Surf!

Precis som för oss i sms sm-teamet så är det många andra som också är mycket on the move i sommar. En riktigt skön deal för att matcha detta är Comviq Surf. Med Comviq Surf surfar du vart du än befinner dig och du betalar endast för det du surfar!

Comviq Surf är helt enkelt ett Mobilt Internet som du tankar på likt ett kontantkort – du har inga abonnemangsavgifter eller löpande fakturor. Soft! När du tankar Comviq Surf kan du välja mellan Dagssurf, Veckosurf eller Månadssurf, allt efter vad som matchar just ditt surfbehov.

Snacka med våra säljare som är med oss på sms sm-turnén!
Emma, i mitten, leder fortsatt från semifinalen i Helsingborg

Sommarens skönaste strandväska blir din när du ställer upp i sms sm




Blommor i håret i Helsingborg





Många längtar efter högsta vinsten på 25.000kr


Koncentration krävs






...Och bra support från polarna










Emma, 18år, leder i Helsingborg just nu

Emma dunkar ut tecken på 7kt kort tid

Nima putsar tider


Efter dag 1 i Skåne håller Emma från Fjälkinge fortsatt täten med tiden 1 minut och 47 sekunder. Lokala förmågan Nima ligger på andra plats med 2 min och 5 sek. Nu kör vi dag 2 från Helsingborg och vi letar alltså efter det skånska landskapets vassaste, snabbaste tummar. Har ni vad som krävs för att bräcka Emma och Nimas tider?

torsdag 23 juli 2009

Recap dag 1 - Helsingborg

Roliga solbrillor

Skönt ös på scenen




Snabba skor


Anton från Lomma beach


Någon som minns sköna Anton från Lomma beach (tävlade på Hultsfred)? Det går tunga rykten i Helsingborg om att just denne Anton kommer att dyka upp och kamma hem Skånes semifinal i sms sm 2009. Kommer det att hända? Kommer Anton att ställa upp igen och ta revansch efter sin tredje plats från Hultsfred (Anton tog 1 min och 35 sek på Hultsfredsfestivalen)? Blir det Anton som tar över den skånska borgen? Mycket frågor hänger fortsatt i luften.

På plats i Helsingborg!



sms sm 2009 har just kört igång Skånes enda semifinal och vi letar alltså efter landskapets snabbaste tummar. Känner du någon som är ruggigt vass? Tipsa henne eller honom om vår tävling. 25.000kr samt en Nokia 3120 fulltankad med 1000kr att ringa och sms:a för står på spel. Ni hittar oss på Stora torget under hela Helsingborgsfestivalen. Sjukt spännande! Vem hamnar högst upp i den skånska borgen?