tisdag 30 juni 2009

Storslam från Howall!

Knappt en minut efter att inlägget om Ellinor publicerades gick ett sus genom hela Stora Torget i Uppsala. Ellinors rekordtid hade slagits. En helt otippad underdog vid namn Howall Saleh äntrade scenen och gick från tiden 2:50 till 1:22:87 på blott tre försök! Helt fräckt stal han SMS-kronan från Ellinor och kan nu titulera sig som Uppsalas SMS-kung. Vi har haft telefonkontakt med Ellinor som låter hälsa till alla hennes fans att de inte skall ge upp hoppet. Hon är fast besluten om att träna stenhårt inför deltävlingen i Stockholm 12-13 Augusti. Så som det ser ut nu är det Howall Saleh som har Uppsalas snabbaste tummar, dock återstår en timme av SMS-SM i Uppsala och mycket kan hända, men så länge, GRATTIS Howall!

Ellinors Revansch!

När Ellinor fick veta att Kristina slagit hennes tid med ett par ynka sekunder dröjde det inte lång tid innan hon speedade upp tummarna ännu ett par snäpp och tog tillbaka platsen som Uppsalas sms-drottning med rekordtiden 1minut 24 sekunder och 59 hundradelar!
Stämningen på stora torget i Uppsala är tät. Börjar vi nu närma oss gränsen för vad ett par tummar klarar av? Kommer Kristina kunna slå Ellinor? Frågorna hopar sig och vi får se vad de sista 90 minuterna av deltävlingen i Uppsala har att bjuda på!

Ny rekordtid!


Nu har vi en ny rekordtid i Uppsala. Kristina, en sportintresserad tjej från Storvreta knappade in SMS:et på en minut och 35 sekunder.


Andra dagen i Uppsala

Vi är tillbaks på Stora Torget i Uppsala för andra dagen av Comviq SMS-SM i denna vackra studentstad. Igår sken de riktigt snabba deltagarna med sin frånvaro, men redan under de två första timmarna idag utspelade det sig dramatik på scenen.

Det börjar med att Jasmine dunkar ut det etthundrasextio tecken långa SMS:et på en minut och 41 sekunder. Innan Jasmine hinner lämna scenen dyker Ellinor som vi träffade under Peace & Love-festivalen i Borlänge upp och toppar Jasmines tid genom att knappa ner SMS:et på en minut och 36 sekunder, fem sekunder snabbare än Jasmine. Trots flertalet försök att slå denna tid från Jasmines lyckas hon inte och Ellinor har därmed för tillfället Uppsalas snabbaste fingrar.



Jasmine, tredje från vänster



Ellinor, för tillfället Uppsalas snabbaste tummar

måndag 29 juni 2009

sms sm 2009 i Uppsala - Recap av dag 4





































Comviq surf - sweet deal


Med oss på sms sm-turnén har vi också ett gäng duktiga säljare från Comviq som i sommar satsar extra på en ny deal: Comviq surf.


Comviq Surf är soft för du kan surfa vart du än befinner dig och du betalar endast för det du surfar! Comviq Surf är helt enkelt ett Mobilt Internet som du tankar på typ som ett kontantkort – du har inga abonnemangsavgifter eller löpande fakturor. Alltså! Ingen jobbig bindningstid eller skumma avgifter. Det är nice. När du tankar Comviq Surf kan du välja mellan Dagssurf, Veckosurf eller Månadssurf.


Exempelvis skulle ju detta kunna vara nice för dig som reser runt i Sverige i sommar eller som ska hänga på landet en vecka eller två och ändå vill surfa som vanligt.


Spana in de olika dealarna som våra säljare har under hela sms sm-turnén!


En fundering


... Vem har längst ben?

Snabba tummar, var är ni?



Vi är helt övertygade om att Uppsala sitter inne på grymma tummar, men var är ni? Vi saknar framför allt Ellinor som kom på fjärde plats i Borlänge med 1.59 (på bakfyllan!) men som vi vet bor i Uppsala! Snabbast tid so far är något blygsamma 2 minuter och 14 sekunder. Kom igen Uppsala, you can do it. Yes you can.


Dag 4 - sms sm 2009 har anlänt Uppsala!



Efter 3 dagar på festival har Comviqs sms sm-turné nu anlänt Uppsala och känner redan storstadsvibbar. sms DJ-Martin Grewin har något drömskt i blicken och snackar om möjligheten att äntligen få spela "house" och flera i sms sm-staffet har fått sova i egna sängar i natt. Tung lyx.


sms sm 2009 i Uppsala är igång!




Tack Borlänge och Peace and Love!
























sms sm 2009 har packat ihop och lämnat Dalarna för den här gången. Tack Borlänge för skön känsla och imponerande instatser. Slutgiltigt resultat ifrån Peace and Love-festivalen och sms sm 2009 i Borlänge blev följande;


1. Sture, 1 minut och 34 sekunder

2. Ronja, 1 minut och 47 sekunder


Dessa båda kandidater kommer alltså att få resa till Stockholm och deltaga i den stora finalen den 14 augusti och chansen att kamma hem 25 000 kr! Sture och Ronja, lycka till, och träna hårt! Vi ses i Stockholm.

lördag 27 juni 2009

Bra tryck skapar nya rekord!

Efter en intensiv eftermiddag dag 3 på Peace and Love-festivalen har den sköna killen Sture bländat alla med ny tid: 1 minut och 34 sekunder. Sjukt imponerande. Ny ledare alltså och 1h kvar att gå om på. Kan DU ta Sture? Visa, visa dig kompis.

Ställningen från Borlänge

Ställningen i sms-sm 2009 just nu


1. Ronja: 1 minut och 47 sekunder

2. Ellen: 1 minut och 55 sekunder

Alla softa hänger hos Comviq..







sms sm-turnén 2009 bjuder på soft loungehäng


Det gäller att veta var man ska hänga i sommar. Spana in vårt turnéschema här brevid. Nästa stopp blir Uppsala, mån-tis. Ses vi där?

Nytt rekord av Ronja!


Det visar sig att grym-Ellen inte var oslagbar trots allt. Ronja har precis varit hos oss och dunkat in snygga 1 minut och 47 sekunder! Ja shit, det luktar vinst minsann. Ellen och Ellinor, ni har 2.5h på er. Kl. 18.00 stänger vi ner tävlingen i Borlänge för det här året. Nu kör vi!

Grym-Ellen putsar rekordet



Hon är redan en myt på Peace and Love och med all säkerhet en het kandidat i finalen i Stockholm den 14 augusti. Grym-Ellen putsade strax före klockan 14 idag sitt tidigare rekord med 3 sekunder. Ny ledartid är alltså 1 minut och 52 sekunder.


Grym-Ellen knäcker.

Tung kaffebattle - Ida vs. Sebastian


Polarna Ida och Sebastian möttes vid ettiden idag i en battle om en kopp kaffe. Efter tajt kamp vann tillslut Ida den åtråvärda kaffekoppen på den något blygsamma tiden 4.14. Yay!

Comviqs interna sms sm 2009


sälj-Jasmine dominerar i Comviqs interna tävling inom turnéteamet. 2 minuter och 14 sekunder från dag 3. Tung karate ligger bakom. Tung.

Snack med DJ - sms-bloggen goes deep.




Hur många sms skickar en clean DJ varje dag? Var köper man pastellfärgade head phones? Vad är absolut förbjudet att spela på en festival? Och hur cool är man egentligen när man är DJ? Och så såklart.. Är DJ-jobbet en given input för att ligga? Är detta frågor som du alltid har undrat över? sms-bloggen har träffat sms DJ-Martin Grewin.


Häng med oss vidare.

En hälsning till sköna gubbar


Comviqteamet och den stora scenen har tilldelats den sweeta platsen framför bajamajorna på årets Peace and Love. Varje morgon riggar vi scen och kommer i gång i solen samtidigt som ett par stabila gubbar gör sin insats för dagen. Här kommer cred till er. Ett nyckelband från comviq är erat när ni är sugna.

puss

Ställningen från Borlänge just nu

Ställningen i sms-sm 2009


1. Ellen: 1 minut och 55 sekunder

2. Ellinor: 1 minut och 59 sekunder

Dag 3 - sms sm 2009

Mäktig öppning! Dag 3 på sms sm 2009 i Borlänge/Peace and Love gav en fetstart. Ellinor, 20, kom från ingenstans och dunkade in en andraplacering med 1 minut och 59 sekunder. Ellinor, som när hon inte hänger på festival i Dalarna, bor i Uppsala och lovade därför teamet att komma tillbaka när sms sm-turnén anländer just Uppsala på måndag. Det ser riktigt, riktigt bra ut för Ellinor som genom sitt cleana resultat i nuläget har chansen att bli bjuden av Comviq till finalen i Stockholm.


Har du vad som krävs för att slå brudarna i täten just nu? Borlänge, Peace and Love. Det är där det händer.

fredag 26 juni 2009

Dagens outfit på sms sm 2009 - du bestämmer!









1. sms DJ-Martin. Bästa accessoar; DJ-bord och head phones i pastell. Ge mig!

2. tattoo-Mari. Bästa accessoar; cleana Rhodossandaler. Vill ha, vill ha!


3. sälj-Jasmine. Bästa accessoar; fet klocka. yeah man.


4. sms-Rickard. Bästa accessoar; skön choritzo


5. sms-Harald. Bästa accessoar; preppy dojjor, gah!

























Vi introducerar ett nytt grepp..

Dagens outfit på sms sm 2009. Vem har schysstast outfit. Är det du? Spana in oss här.

Tjejerna dominerar sms sm!







Sweet life med sms sm 2009!


Kolla in vilken fin festivalkänsla sms-Rickard och sms-DJ Grewin bjuder på, grillad korv till lunch! Kom och häng hos oss på Peace and Love-området, vi kör skön musik, bra feeling och en oslagbar tävling. Svenska mästerskapen i sms. Och nu dunkar DJ Martin Grewin nice Håkan-musik i högtalarna, sweet! Borlänge, det är freeeeedag. Yay!

Varma och trötta? Kom igen, Borlänge!

Det är fredag, det är festival och vi har sol! Kom igen Borlänge, är ni taggade? Svenska mästerskapen i SMS, ta din chans att bli svensk mästare och vinn 25 000 kronor. Dagens instatser har inte var fantastiska, så är ni sugna på att slå dagsrekordet på 2.33 - gör det! Bäst so far är fortfarande grym-Ellen på 1.55 från igår. Borlänge, är ni taggade?

Killar - ni ligger efter!


sms sm 2009 är en riktigt brudig tävling. Och tjejerna rockar och är oftast sjukt taggade när de tävlar med oss. Killar, nu utmanar vi er. Ska tjejerna få ta hem det här? Och ska vinnaren av sms sm 2009 bli en tjej, precis som förra året? Vi är i Borlänge på Peace and Love. Snabba, sköna killar. Var är ni?


sms sm 2009 - staff


Så här snygga är comviqs turnéstaff 2009. I sommar hänger vi på 14 orter runt om i landet för att hitta Sveriges snabbaste tummar. Är det DU? Kom igen kompis, visa oss.

Dag 2 - sms sm 2009

Vi kör i gång dag 2 på sms sm 2009 med skön sol och kanske blir det också en tribute to the king of pop från DJ Martin Grewin under dagen.

Rekordet 1 minut och 55 sekunder från sen eftermiddag igår står sig fortfarande, kan DU slå det? Då kan kanske de 25 000 kronorna i vinstpotten blir dina. Sugen?

Och har ni tänkt på hur många musikfestivaler till man kan dunka in under sommaren med 25 000 spänn? Kom, tävla och häng!

torsdag 25 juni 2009

Tävlingstips


Alla är välkomna att tävla i sms sm - texten som ska skrivas är given och går att hitta (för att tjuvträna?) hos oss. Är du riktigt sugen på de där 25 000 kr så är hård träning ett hett tips. Förra årets vinnare My Svensson var inte direkt någon rookie. My hintade också om fördelen med att lära sig den givna texten utantill, för att speeda på momentet ytterligare. You can do it! Oh yes.


Nytt rekord - 2 minuter


Ellen Jörgensen, 19 år, leder just nu sms sm 2009 från Peace and Love i Borlänge med 2 minuter blankt. Ellen låter hälsa att hon kommer att komma tillbaka och försvara sitt rekord så fort någon går om. Vågar DU utmana Ellen?


Nice endagstatuering hos Comviq!




Nytt för i år på sms sm-turnén är möjligheten att skaffa sig en gratis nice endagstatuering. Tatueraren Mari är med oss på samtliga festivaler. Vem vill inte ha I love Comviq över hela bröstet? Kom och häng hos oss!







Put your hands up!


Put your hands up! sms sm 2009 har lyxen att resa med skön musik och soft DJ under hela turnén.


Här på Peace and love har vi börjat lugnt i solen och men nu ökat på med Kleerup och fräsch hip hop. Ingen hyperkomersiell musik utan bra festival-feeling säger DJ. Allt för att öka på tävlingskänslan.

2 minuter och 33 sekunder


Tävlingen är i gång! Bäst resultat på att skapa det givna sms:et är hittills 2 minuter och 33 sekunder.


Slår du detta lätt? Kom och tävla - och du har chans att vinna 25 000 kr!


Borlänge och Peace and Love är det som gäller. Yay!

sms sm 2009 - Nu kör vi!

Välkomna till sms sm 2009 - Sveriges snabbaste tummar vinner 25 000 kr!


Idag startar sms sm 2009 och första stad ut är Borlänge och Peace and Love-festivalen. Comviq finns därför på plats torsdag, fredag och lördag på festivalområdet. Nu kan du ha chansen att vinna 25 000 kr! Och det är bara att börja träna. Texten är given och de snabbaste tummarna vinner.

Har du inget sommarjobb i sommar? Nu kan du vinna 25 000 kr på bara några få minuter. En ganska schysst timpeng, eller?


Kom och tävla, häng och snacka mobil med oss på Peace and Love - Nu kör vi!